Ferid Kahriman

Ferid Kahriman
usluge
  • A kategorija
  • B kategorija

MAXLINE PORODICA PREDSTAVLJA!!!

Najstarija zvijezda naše autoškole, bio tu od samog početka pa sve do dan danas brani čast i ugled porodice. Prodao se nikad nije, uvijek tu bio i ostao naš starješina FERID KAHRIMAN!

OLD SCHOOL instruktor čitav svoj život usmjerio je jednoj stvari, a to je detaljno i precizno spremanje polaznika za svijet saobraćaja. Iskustvo, sigurnost i svoj unikatni jedinstveni način obuke posjeduje Ferid. Preko 2000 uspješno obučenih kandidata, prema našim evidencijama koje vodimo 74 posto iz prvog pokušaja. Da li je potrebno išta više reći za ovog velikana?

NE DOZVOLITE da Vas i Vaše bližnje obučavaju instruktori koji nemaju pedagoški pristup i velike doze strpljenja u svome radu, također NE DOZVOLITE sebi obuku na autima koja nisu po svim svjetskim standardima za obučavanje!

Birajte iskustvo, birajte brend, birajte Ferida Kahrimana i MAXLINE !!!

podaci za kontakt

062 488-894 (Viber)
Azize Šaćirbegović 94A
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

društvene mreže

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas ukoliko Vam je potrebna bilo koja dodatna informacija u vezi sa polaganjem vozačkog ispita.

Hvala Auto školi MaxLine na profesionalnom odnosu od početka do kraja polaganja vozačkog ispita, uz poseban pozdrav mom instruktoru Samiru Avdibašiću, najtoplije preporuke, čovjek koji će za svaku vašu grešku imati spremno 10 rješenja i savjeta. Nećete se pokajati 🙂

Nermin Šahman

Želiš položiti vozački ispit?