O nama

Autoškola MaxLine d.o.o. je jedna od pionira u obučavanju mladih i budućih vozača. Kompanija je osnovana 2002. sa plemenitom idejom stvaranja profesionalaca u saobraćaju. Kao vodeća autoškola u državi, oduvijek se izdvajala od ostalih autoškola po svojoj inovativosti, brendu i kredibilnosti.

Od samog početka rada uvodi inovitete kao što su bila računalna predavanja godinama prije nego što su postala standard te smo ponudili plaćanje usluge autoškole na više mjesečnih rata, plaćanje obuke virmanima, karticama, preko sindikata i sl., posebni programi sigurne vožnje, kondicijska vožnja itd.

Nivo kvalitete i pogodnosti koje dobivate danas u autoškoli Maxline d.o.o. postat će standard u ostalim autoškolama tek za nekoliko godina, čemu u prilog ide i izuzetna prolaznost naših kandidata prema statistikama, u koje se možete i sami uvjeriti tako što ćete nas posjetiti u našim prostorijama.

Brend se ne stvara preko noći i toga smo svi svjesni. Našim savjesnim i profesionalnim radom možemo se pohvaliti da smo u proteklom periodu uspješno obučili preko 40.000 vozača, od kojih su neki danas čak i instruktori vožnje.

Naši stručni kadrovi, koji imaju više decenija iskustva u obučavanju kantidata garantuju Vam kvalitetno i dugoročno usvajanje znanja, kako iz propisa o sigurnosti saobraćaja tako i iz upravljanja motornim vozilima.
Motorna vozila su sva nova i opremljena za sve potrebe kandidata pri polaganju.

Mi Vas ne učimo samo upravljanju motornih vozila, učimo Vas kulturi u saobraćaju i signurnosti, kako za Vas i Vašu porodicu tako i za sve ostale učesnike u saobraćaju. Stvaramo samo savjesne, sigurne i profesionalne vožače.

Birajte dugogodišnje iskustvo, birajte brend, birajte MAXLINE!

Prednosti autoškole MaxLine

Još se niste odlučili polagati vozački ispit?

  • Uštedite novac, plaćajte na više rata bez kamata
  • Vozite se u modernim automobilima
  • Budite osigurani uz profi instruktore
  • Pridruži se timu od preko 40.000 obučenih vozača B kategorije

Promotivni video

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas ukoliko Vam je potrebna bilo koja dodatna informacija u vezi sa polaganjem vozačkog ispita.

Hvala Auto školi MaxLine na profesionalnom odnosu od početka do kraja polaganja vozačkog ispita, uz poseban pozdrav mom instruktoru Samiru Avdibašiću, najtoplije preporuke, čovjek koji će za svaku vašu grešku imati spremno 10 rješenja i savjeta. Nećete se pokajati 🙂

Nermin Šahman

Želiš položiti vozački ispit?